Allereerst complimenten voor je web site en je prima aanpak bij het rubriceren e.d.mvan een en ander.
Ok een mooi gebaar om de recepten op die manier te delen.
Vraag van mijn kant is of je ook iets zo willen delen over je stooktraject,mee manier van stoken?
Zowel de engobes als de glazuren zien er prima uit.
Allereerst complimenten voor je web site en je prima aanpak bij het rubriceren e.d. van een en ander.
Ook een mooi gebaar om de recepten op die manier te delen.
Vraag van mijn kant is of je ook iets zou willen delen over je stooktraject, en manier van stoken?
Zowel de engobes als de glazuren zien er prima uit.
Bericht van Wally:
Hallo,
De stooktrajecten waren altijd gelijk.
BC: 120°C/hr tot 600°C dan snel door naar 950°C.
GB: 120°C/hr tot 600°C dan snel door naar 1050°C ca 15 tot 30 min constant. De oven pendelt dan ca 5 °C.
De laatste tijd maak ik me wel wat druk om de GB temperatuur met F10.05. Op bruine klei ontstaat een gelige kleur.
Vriendelijke groeten
Wally Huijbregts